تاثیرات شگفت انگیز قارچ گانودرما لوسیدوم بر لاغری

قارچ گانودرما لوسیدوم

قارچ گانودرما لوسیدوم با رنگ های مختلفی مانند سفید، قرمز و زرد در جنگل ها و طبیعت یافت می شود که بافتی چوبین دارد و از گذشته تا به امروز از آن به عنوان گیاهی مخصوصا در چین و در طب های سنتی استفاده شده. گانودرما دارای گونه های متفاوت و بسیاری می باشد که هرکدام خواص بیشماری دارند و از این میان قارچ گانودرما لوسیدوم بهترین نوع این قارچ می باشد که دارای خواص معجزه آسا و بسیاری است. که علاوه بر سلامتی و ایجاد تندرستی و از بین بردن و کنترل بسیاری از بیماری ها امروزه از آن به عنوان دارویی برای تناسب اندام و لاغری استفاده می کنند. در این مقاله به تاثیرات قارچ گانودرما لوسیدوم بر لاغری و تناسب اندام می پردازیم.

تاثیرات قارچ گانودرما لوسیدوم بر لاغری

قارچ گانودرما دارای تاثیرات شگفت انگیزی برای لاغری و تناسب اندام می باشد اما باید توجه داشت ترکیبات گیاهی به تنهایی نمی توانند تاثیر بسزایی در لاغری و تناسب اندام داشته باشند و لازم در کنار مصرف این محصولات و همچنین قارچ گانودرما لوسیدوم به تغذیه مناسب و همچنین رژیم غذایی مطلوب و استاندارد در کنار ورزش به صورت روزانه و به طور مداوم توجه بسیار داشت. قارچ گانودرما به دلیل تاثیر فوق العاده ای که بر سلامتی و ایجاد انرژی دارد، با تامین انرژی مناسب برای فرد مصرف کننده باعث بالا بردن توان او در انجام انواع تمرینات ورزشی و بالا بردن سوخت و ساز و در نتیجه لاغری می شود.

افزایش سوخت و ساز در بدن به وسیله ی قارچ گانودرما

قارچ گانودرما با توجه به ترکیبات خاص و منحصر به فرد خود، بر تناسب اندام و لاغری تاثیر بسزایی دارد. ترکیبات فعالی که در قارچ گانودرما وجود دارد سوخت و ساز بدن را بسیار افزایش می دهند و در نتیجه انرژی بسیار زیادی مصرف می شود با افزایش سوخت ساز، که همین امر باعث جلوگیری از تجمع چربی ها در بدن و در نتیجه جلوگیری از چاقی می شود. بنابراین اگر میزان افزایش سوخت و ساز بدن توسط قارچ گانودرما لوسیدوم به حد چشمگیری باشد موجب لاغری به شکل مطلوبی خواهد شد.

همچین افزایش اکسیژن رسانی از طریق خون به سلولهای بدن، سوخت و ساز بدن را بسیار بالا می برد و در نتیجه اندامی زیبا و بدنی سالم را برای شما به ارمغان می آورد.

پلی ساکاریدها در قارچ گانودرما لوسیدوم

در قارچ گانودرما لوسیدوم ترکیباتی مانند پلی ساکارید ها وجود دارد. پلی ساکارید ها تاثیر بسزایی در تقویت بدن دارند و به طور طبیعی باعث سلامتی بدن می شوند و خاصیت درمانی دارند. پلی ساکاریدهای موجود در قارچ گانودرما لوسیدوم که سم زدای بسیار قوی نیز محسوب می شوند، تاثیر بسیار زیادی در بهتر عمل کردن دستگاه گوارش دارند. در نتیجه ی بهتر عمل کردن دستگاه گوارش هضم و جذب غذا نیز بهتر صورت می گیرد و در نتیجه باعث جذب، هضم و گوارش بیشتر غذا شده که باعث لاغری و تناسب اندام و همچنین بهبود تغذیه می شود.
به افرادی نیز که به دنبال لاغری هستند اما به قارچ گانودرما لوسیدوم حساسیت دارند برای بهره بردن از خواص منحصر به فرد این قارچ و دست یافتن به تناسب اندام، به صورت دمنوش از قارچ گانودرما استفاده کنند و در مصرف آن زیاده روی نکنند.

قارچ گانودرما لوسیدوم

تعدیل فلور میکروبی روده به وسیله ی قارچ گانودرما لوسیدوم

میسلیوم موجود در قارچ گانودرما لوسیدوم ، باعث تعدیل فلور میکروبی روده می شود که علاوه بر کاهش وزن در سلامتی و تندرستی بدن نقش بسیار مهمی دارد. و حفظ کامل سد روده ای، باعث کاهش التهابات می شود. فلور روده باعث کنترل و تنظیم باکتری هایی می شود که سطح مواد مغذی و انرژی را در روده تنظیم می کنند. قارچ گانودرما لوسیدوم به وسیله ی پیوندهای میکروب های مدفوع باعث تغییر فلور روده و در نتیجه کاهش وزن و لاغری می شود. همچنین عصاره ی این قارچ با مقاومت در برابر انسولین در دیابت نوع دوم و همچنین کنترل و کاهش التهابات مزمن و عمل کردن به عنوان پری بیوتیک باعث کاهش وزن چشمگیری می شود.

کاهش اضطراب و استرس

از دیگر مزایای استفاده از قارچ گانودرما لوسیدوم ، کاهش استرس و اضطراب است. که این عوامل به خودی خود تاثیر بسیاری در چاقی افراد و پرخوری و کم تحرکی و در نتیجه کاهش سوخت و ساز و انرژی بدن دارند. قارچ گانودرما با ایجاد حالت آرامش و کاهش استرس و اضطراب باعث پر تحرکی و انرژی بیشتر در بدن می شود که در نتیجه آن تناسب اندام و لاغری به وجود می آید.

قارچ گانودرما لوسیدوم توسط تولیدکنندگان این گیاه دارویی به شکل پودر، قرص، کپسول و عصاره مایع در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد و هر فرد می تواند با توجه به شرایط خود برای تهیه این محصول اقدام کند.

قارچ گانودرما لوسیدوم

میزان مصرف متعادل و مناسب قارچ گانودرما لوسیدوم

قارچ گانودرما، در برابر سرما و گرما بسیار مقاوم است و باید در محیط های خشک و به دور از هر نوع رطوبتی نگهداری شود. این قارچ به صورت های پودری، کپسولی، و همچنین عصاره ی مایع قارچ گانودرما لوسیدوم در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد. میزان مصرف این قارچ به صورت دارویی باید به مقدار مناسب و به صورت روزانه استفاده شود و از میزان بسیار کم شروع شود و به مرور زمان مقدار آن را افزایش داد که در سلامتی مصرف کننده مشکلی به وجود نیاید. و میزان استاندارد مصرف قارچ گانودرما لوسیدوم در روزانه بین ۳ تا ۵ گرم می باشد و برای مصارف درمانی آن می توان این دوز را تا ۱۰ و یا ۱۵ گرم افزایش داد.

بهترین نوع مصرف برای جذب و تاثیر بیشتر قارچ گانودرما مصرف دمنوش گانودرما با معده ی خالی است. از آنجا که قارچ گانودرما لوسیدوم دارای طعم بسیار تلخی می باشد و نمی توان از آن را به تنهایی مصرف کرد می توان عصاره و دمنوش این گیاه را به همراه عسل، خرما، شیره ی خرما، نبات، شکلات و شیره ی انگور استفاده کرد تا طعم مطلوب تر و بهتری داشته باشد.

از قارچ گانودرما لوسیدوم را می توان خشک کرد و از قطعات کوچک شده ی آن در سوپ، دمنوش، چای و قهوه استفاده کرد. همچنین برای تاثیرگذاری بیشتر این قارچ پر خاصیت میتوان آن را به همراه دیگر گیاهان دارویی و پر خاصیت مصرف کرد و از تاثیرات فوق العاده آنها در کنار هم برای سلامتی و تناسب اندام بهره برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *