تاثیر قارچ گانودرما بر سرطان معده

سرطان معده

در دنیای کنونی ما به دلیل علل و عواملی که مربوط به تغییر سبک زندگی نسبت به گذشته است، شیوع سرطان رشد چشمگیری داشته و دارد. عوامل تاثیر گذار بر رشد و سرعت ابتلای افراد به انواع سرطان ها شامل آلودگی هوا و وجود سموم موجود در هوای مسموم شهرهای بزرگ، غذاهای فرآوری شده، فست فودها، استعمال دخانیات و مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی، استرس و اضطراب ناشی از زندگی شهری و …می باشد که اغلب از آن ها گریزی نیست. در این بین، سرطان معده که مستقیما با سبک زندگی و نحوه ی خوراک و رفتار روزمره ی ما در ارتباط است رشد بیشتری در طی دهه های اخیر داشته است. رشد سلول های سرطانی در جداره ی داخلی معده باعث به وجود آمدن تومور و یا بافت سرطانی در فرد می شود.

در مراحل اولیه ی بروز سرطان معده، فرد به دلیل این که علائم خاصی را در خود مشاهده نمی کند، تشخیص بسیار مشکل است و گاه باعث می شود که به نوعی در امر تشخیص آن سهل انگاری صورت بگیرد. روش های تشخیص سرطان معده از طریق آندوسکوپی، نمونه برداری و همین طور تصویر برداری با اشعه ایکس و CT اسکن است. در واقع در صورت بروز علائمی نظیر تهوع، مدفوع خونی، سیری زودرس، کاهش سطح گلبول های قرمز و…، تشخیص اینکه فرد مبتلا به سرطان معده شده است یا نه قدم اول برای شروع مسیر درمان شمرده می شود.

روش های درمانی سرطان معده

برای درمان سرطان معده، علم نوین پزشکی راهکارهایی را به بیمار ارائه می دهد. از مصرف داروها تا انجام جراحی و شیمی درمانی و همین طور تغییر سبک زندگی از جمله مصرف غذاهای سالم و پرهیز از مشروبات الکلی و استعمال دخانیات و مواد کافئین دار تا انجام ورزش هایی برای بهبود اوضاع روحی فرد، همگی از توصیه های پزشکان امروز برای بهبود بیماری در فرد مبتلا به سرطان معده شمرده می شوند. شیمی درمانی، پرتودرمانی، جراحی و برداشتن بافت سرطانی، روش ایمنوتراپی که شامل واکسن و استعمال داروهای خاص توسط بیمار است جزو رایجترین روش های درمانی برای بیماران مبتلا به سرطان معده به شمار می آیند.

سرطان معده

قارچ گانودرما و خواص مواد موجود در آن

گانودرما لوسیدوم یکی از انواع ده ها قارچ خوراکی دارویی است که در جنگل های بلوط در ابتدا می روییده و رستنگاه آن بدنه ی مرده و تنه ی درختانی بوده که در کف چنین جنگل هایی به خواب رفته بودند. در حال حاضر روش های مدرنی برای پرورش قارچ گانودرما لوسیدوم و پاسخگویی به تقاضای بسیار زیاد مردم در سراسر دنیا روی کار آمده است. ساکنان سرزمین های بومی چین، مالزی، زاپن، تایلند و… از اولین کسانی بودند که طی صدها سال گذشته به راز زندگی موجود در قارچ پهن برگ قرمز تا قهوه ای رنگ گانودرما لوسیدوم پی برده بودند و با گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه ی خود علاوه بر لذت از مزه ی خاص این قارچ، به خود و اطرافیانشان، سلامتی و طول عمر را هدیه می دادند.

بر همین اساس، علم پزشکی امروز با انجام مطالعات گسترده روی خواص و ترکیبات موجود در گانودرما به نتایج بسیار خارق العاده ای رسید. تحقیقاتی که نشان می داد هر قارچ پهن برگ گانودرمالوسیدوم در کنار ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها، فیبر و پروتئین، حاوی ترکیبات زیست فعال قطبی و غیر قطبی حیاتی است که نقش مهمی در پیشگیری و همچنین درمان انواع بیماری ها علی الخصوص سرطان ها و تومورهای سرطانی دارند. ترکیباتی نظیر پلی ساکاریدها (پلی ساکاریدهای قارچ گانودرما)، تانن ها، استرول ها، تری ترپنوئیدها، استروئیدها، انواع نوکلئوتید، مواد و عناصر معدنی و … که نقش ویژه ای در عملکرد سیستم های مختلف بدن به خصوص سیستم دفاعی و ایمنی بدن دارند.

قارچ گانودرما

مصرف گانودرما و بهبود سرطان معده

براساس یافته های آزمایشگاهی پزشکان بر روی عصاره ی G.Lucidum، مصرف قارچ گانودرما لوسیدوم در خوراک روزانه ی افراد مبتلا به سرطان معده می تواند روند بهبود در این بیماران را سرعت بخشیده و توان مقابله ی بهتری در برابر تهاجمات بیماری به فرد ببخشد. ترکیبات پلی ساکاریدی از معروف ترین بخش های آنتی کنسری موجود در گیاهان دارویی به ویژه قارچ گانودرمالوسیدوم شمرده می شوند که بیشترین تاثیر آن ها در پیشگیری از روند روبه جلوی رشد سلول های سرطانی می باشد. همچنین آنتی اکسیدان های موجود در این قارچ در دفع رادیکال های آزاد سرطان زا از بدن نقش بسیار موثری دارند و مصرف آن ها علاوه بر دفع رادیکال های آزاد منجر به تقویت ماکروفاژهای سیستم ایمنی بدن بیمار شده و در بهبود و کاهش سطح بافت های سرطانی معده بسیار موثر عمل می کند.

یافته های منتشر شده از پژوهش های آزمایشگاهی نشان می دهند عصاره ی متانولی گانودرما لوسیدوم حاوی موادی است که باعث اتوفاژی در سلول های سرطانی معده در بیمار می شوند.

مهمترین تاثیراتی که اغلب پزشکان در مصرف قارچ گانودرمالوسیدوم بر روند بهبود تومور سرطانی معده بر آن تاکید دارند تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن بیمار سرطانی است. تهاجمات سرطانی در کنار انجام دوره های شیمی درمانی باعث بروز ضعف شدید در سیستم دفاعی بدن بیمار می شود. مصرف گیاهان تازه از جمله قارچ گانودرما لوسیدوم به دلیل بهره مندی از حجم وسیعی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها و همین طور عناصر معدنی نظیر پتاسیم، کلسیم، منیزیم، نیاسین و… در تقویت و جبران ضعف عمومی بدن فرد نقش موثری اعمال می کند. برای همین همیشه توصیه می شود که باری این گونه افراد برنامه ی غذایی حاوی گیاهان تازه، قارچ گانودرمالوسیدوم و… می تواند باعث جلوگیری از گسترش بیماری به دیگر نقاط و اعضای داخلی بدن شده و همین طور به تدریج سرعت بهبود را در بیمار بالا ببرد. برای خرید قارچ گانودرما و یا اطلاع از قیمت آن حتما از طریق سایت های معتبر یا فروشگاه هایی که در زمینه فروش قارچ های دارویی فعالیت دارند اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *