تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری آلزایمر

تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری آلزایمر

قارچ گانودرما یکی از گیاهان بسیار مفید می باشد که هزاران سال است که در طب سنتی کشور چین مورد استفاده قرار گرفته است. قارچ گانودرما عمری بسیار طولانی دارد، به همین دلیل است که به این گیاه ( پادشاه گیاهان دارویی ) نیز گفته می شود.

خواص قارچ گانودرما برای سلامت قلب و عروق، سلامت مغز، پاکسازی کلیه، تنظیم خواب، درمان اظطراب و افسردگی و درمان انواع سرطان بسیار مفید و موثر است. قارچ گانودرما تقریبا هزار سال است که در آسیای شرقی مورد استفاده قرار گرفته است. این قارچ در کشور چین نماد طول عمر، شادی و نشاط و سلامتی و سرزندگی دارد و بیشتر از دو هزار سال است که برای مصارف پزشکی و درمانی مورد استفاده قرار گرفته است.

تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری آلزایمر

در زمان های گذشته قارچ گانودرما فقط در دسترس پادشاهان و امپراطوران قرار داشت و در دسترس مردم عادی قرار نداشت. افراد ثروتمند در زمان های گذشته قارچ گانودرما را به امید رسیدن به آرامش و جاودانگی استفاده می کردند.

در زمان قدیم چینی ها به قارچ گانودرما ( قارچ توانمندی معنوی ) یا ( گیاه ۱۰ ساله ) می گفتند. قارچ گانودرما خواص بیشماری دارد و برای مصارف دارویی و درمانی مصرف می شود. در تمام نوشته های طب سنتی چینی از تاثیرات و خواص بیشمار قارچ گانودرما بسیار نوشته شده است.

قارچ گانودرما رنگ های متفاوتی دارد مانند: بنفش، سفید، زرد، قرمز، سبز که در بین این رنگ ها رنگ قرمز بیشتر از رنگ های دیگر مورد استفاده قرار گرفته است. قارچ گانودرما دارای مواد معجزه آسایی مانند: پلی ساکارید، اسید گانودریک، آنتی اکسیدان، فسفر، انواع ویتامین ها، کلسیم و پروتئین می باشد.

 تاثیر قارچ گانودرما بر درمان بیماری آلزایمر

این قارچ معمولا بر روی شاخه های شکسته شده یا بریده شده درختان یا در قسمت پایینی درختان به صورت خودرو می روید. قارچ گانودرما توسط کشو های ژاپن و چین به سراسر جهان معرفی شده است. در کشور ایران نیز قارچ گانودرما در شمال کشور و در کرانه ی دریای خزر رشد می کند.

اکنون پرورش قارچ گانودرما به دلیل خواص بی نظیرش در بین مردم بسیار رایج شده است و برای بسیاری از افراد شغلی پر درآمد محسوب می شود.

بیماری آلزایمر چیست؟

آلزایمر نوعی بیماری است که در آن کارکرد مغز دچار اختلال می شود ک به مرور زمان عملکرد های ذهنی فرد از بین می روند. رایج ترین بیماری زوال عقل، اختلال حافظه می باشد. این اختلال به مرور زمان پدید می آید و افزایش پیدا می کند. این بیماری تقریبا ۲% یا ۵% افراد سالمند را در بر می گیرد و مکن است افراد جوان تر نیز به این بیماری دچار شوند.

معمولا این بیماری به دلیل از بین رفتن سلول های ناحیه ی هیپوکامپ که به تولید میزان زیادی استیل کولین می پردازند پدید می آید. سلول های مغزی که صدمه دیده اند باعث تجمع پلاک ها شده و تعداد بالایی از آن ها از بین می روند.

نواحی صدمه دیده ی مغز انسان در مرور خاطرات تازه عمل می کنند، به همین خاطر یکی از علائم اصلی این بیماری ناتوانی در یاد گرفتن یک یاد آوری جدید مانند: ( یاد گرفتن آدرس جدید ) و ( سختی در جهت یابی ) می باشد، اما یادآوری خاطرات گذشته معمولا بسیار کمتر صدمه می بینند.

اسم بیماری آلزایمر از روی اسم پزشک آلویس آلزایمر کاشف این بیماری گرفته شده است. دکتر آلویس در سال ۱۹۰۶ توانست در بافت مغز یک زن بیمار فوت شده تغییراتی را انجام دهد که قبل از فوت از اختلالات تکلم و اختلالات حافظه و … رنج می کشید.

پلاک هایی که به واسطه ی این پزشک دیده شد هنوز یکی از نشانه های اصلی بیماری آلزایمر محسوب می شود. نشانه ی دیگر این بیماری از بین رفتن ارتباط بین سلول های عصبی می باشد.

شایع‌ترین علایم بیماری آلزایمر عبارتند از:

  • اختلال در تکلم
  • اختلال در جهت یابی
  • اختلال در قضاوت کردن
  • تغییرات خلق و خو
  • جابه جایی اشتباه وسایل
  • اختلال در حافظه و یادگیری
  • عدم انجام کار های روزانه
  • ختلال در فکر کردن
  • پیدا نکردن مکان و زمان
  • از دست دادن امید و نداشتن انگیزه در زندگی

تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری آلزایمر

علت ابتلا به بیماری آلزایمر

حدودا ۱۰ % افراد ۶۰ سال به بالا دچار بیماری زوال عقل هستند و تقریبا نیمی از آن ها بیماری آلزایمر دارند. بیماری آلزایمر یک نوع بیماری ناهمگن از دیدگاه ژنتیک است که در همه ی نژاد های سراسر جهان مشاهده می شود. حدود ۵% بیماران آلزایمری مبتلا به بیماری خانوادگی ( زود هنگام )، ۱۵ % تا ۲۵% مبتلا به بیماری خانوادگی ( دیررس ) و ۷۵% دچار بیماری ( تک گیر ) هستند.

عمر افراد مبتلا به بیماری آلزایمر

فاصله ی بین فوت و تشخیص بیمار بسیار متفاوت است. ۳ یا ۴ سال برای بیمارانی که پس از ۸۰ سالگی بیماریشان تشخیص داده می شود تا ۱۰ سال برای بیمارانی که جوانتر هستند.

تاثیر قارچ گانودرما بر آلزایمر

بیماری آلزایمر ششمین علل مرگ در کشور آمریکا می باشد. در تحقیقات صورت گرفته میتوان گفت بیماری آلزایمر رتبه ی سوم را بعد از بیماری قلبی و عروقی و سرطان دارد و دانستن این موضوع که بیماری آلزایمر چیست بسیار مهم است، باید همه ی مردم این بیماری را جدی بگیرند، چرا که هر فردی ممکن است به بیماری آلزایمر مبتلا شود.

تا امروز هنوز درمان قطعی برای بیماری آلزایمر کشف نشده است و درمان های دارویی و غیر دارویی، کلینیکی و تغییرات سبک زندگی می تواند از ابتلا به بیماری آلزایمر در افراد پیشگیری کند و یا از گسترش آن در بیماران جلوگیری کند.

تشخیص بیماری آلزایمر درافراد

تشخیص دقیقی برای این بیماری وجود ندارد و پزشکان با دیدن نشانه ها و علائم آن در فرد و مطالعه ی سوابق پزشکی خود تصمیم گیری می کنند. ممکن است عملکرد عصبی بدن این افراد مورد بررسی قرار گیرند و عکس العمل ها و بیان احساسات این بیماران تحت نظر قرار گیرند. تشخیص های دیگر توسط انجام ام آر آی، آزمایش ادرار، سی تی اسکن انجام می شود.

تاثیرات و خواص قارچ گانودرما بر بیماری آلزایمر

گرچه برای بیماری هایی از جمله: شناختی و عصبی مانند: بیماری آلزایمر برای آن درمان قطعی نیست ولی مطالعات و تحقیقات انجام شده نشان داده است که عصاره ی قارچ گانودرما باعث تحریکات عملکرد شناختی مغز می شود و رشد اعصاب را که فاکتور مهمی در کارکرد شناختی مغز است بهبود می بخشد.

بیماری آلزایمر یک بیماری رایج در بین افراد می باشد و یک از دلایل اصلی زوال عقل محسوب می شود. بیماری آلزایمر معمولا در سنین بالا رخ می دهد و برای آن راه درمان وجود ندارد ولی راهکار های پیشگیری معجزه آسایی برای این بیماری وجود دارد، این راهکار ها شامل: صرف مواد غذایی مناسب، ورزش کردن و همچنین مصرف قارچ گانودرما می باشد.

طبق مطالعات صورت گرفته خطر ابتلا به این بیماری در افرادی که قهوه ی قارچ گانودرما مصرف می کنند تا ۶۰% این بیماری در آن ها کمتر اتفاق می افتد.

قارچ گانودرما سبب تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت حافظه، درمان خستگی و بی حالی، کاهش استرس و افسردگی، جلوگیری از پیری زودرس، تنظیم گردش خون و پیشگیری از بیماری آلزایمر می گردد، زیرا قارچ گانودرما دارای خواص بیشماری از جمله آنتی اکسیدان ها می باشد.

قارچ گانودرما به کاهش تنش ها، تقویت مغز، تقویت یادگیری و حافظه و تقویت تمرکز حواس کمک شایانی می کند و در درمان انواع بیماری ها از جمله: بیماری های زوال عقل و آلزایمر بسیار مورد استفاده قرار گرفته است.

نوشیدن دمنوش قارچ گانودرما بسیاری از بیماری ها را از جمله بیماری آلزایمر را بهبود می بخشد. قارچ گانودرما از امنیت بدن و سلامتی آن محافظت می کند، به طوری که سطح انرژی و تمرکز و هوشیاری فرد را بسیار افزایش می دهد.

خواص قارچ گانودرما خستگی و بی حالی و تنبلی را از بین می برد و مواد موجود در این قارچ سریعا به اعصاب و مغز فرد می رسد و از تخریب سلول های اعصاب و مغز پیشگیری می کند. قارچ گانودرما دارای ویژگی ضد اظطراب است که موجب آرامش اعصاب، قدرت حافظه و بهبود قدرت تمرکز در فرد می شود.

تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری آلزایمر

راهکار های پیشگیری از بیماری آلزایمر

انجام تمرینات فکری:

کسانی که به طور منظم در حال مطالعه کردن هستند یا افرادی که به بازی های فکری می پردازند یا به حل جدول می پردازند و … کمتر در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.

ورزش کردن روزانه به صورت مرتب:

ورزش کردن روزانه به صورت مرتب به مدت ۳۰ دقیقه نقش بسیار مهمی در تقویت ماهیچه ها، تقویت مغز و سلامت قلب دارد. کارهایی از قبیل: رسیدگی به باغ، نظافت منزل، پیاده روی، انجام فعالیت های دارای تحرک زیاد و … نیز نوعی ورزش محسوب می شوند.

مصرف مایعات به میزان کافی:

کمبود آب در بدن اختلالات حافظه را در افراد افزایش می دهد. به میزان اندازه مایعات مصرف کنید و از مصرف نوشیدنی های الکلی دروی کنید.

از مواد غذایی سالم پیروی کنید:

در طول روز حداقل ۴ نوع میوه مصرف کنید و حتما از سبزیجات استفاده کنید، سبزیجات دارای برگ های پهن مانند: کلم بروکلی، کاهو و اسفناج در پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر بسیار تاثیر گذار هستند.

 مواظب داروهایی که مصرف می کنید باشید:

دکتر شما باید از تمام داروهای تجویز شده یا غیر تجویزی که استفاده می کنید اطلاع داشته باشد، چرا که تداخل برخی دارو ها با هم سبب فراموشی، اختلالات حافظه و گیجی در شما می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *